loading

Ekoškole

VI. osnovna škola Varaždin

Korisnički podaci

VI. osnovna škola Varaždin
Dimitrija Demetra 13, 42000 Varaždin
042260343
ured@os-sesta-vz.skole.hr
2004
Dijamantni status 3
 • Naziv projekta: Sakupljanje rabljenih plastičnih čepova

  Tema projekta:

  Opis projekta:

  Učenici sudjeluju u projektu sakupljanja rabljenih plastičnih čepova kojima se pomaže Udruzi UOLL u prikupljanju skupih lijekova.

 • Naziv projekta: Županijska smotra Dan zahvalnosti za plodove zemlje i dani kruha

  Tema projekta:

  Opis projekta:

  14.10.2017. na Franjevačkom trgu u Varaždinu, na Smotri je sudjelovalo 35 škola Varaždinske županije. Naša škola se uključuje u sva događanja koje organiziraju grad Varaždin ili Varaždinska županija pa smo, kao i uvijek do sada, i mi sudjelovali. Za ovogodišnje predstavljanje škole izabrali smo temu : Suncokreti. Svi potrebni prehrambeni proizvodi i materijali , koje smo imali na izložbenom prostoru, rezultat su rada i međusobne suradnje raznih izvannastavnih aktivnosti kao i istraživačkog rada produženog boravka te učenika 4. razreda.

 • Naziv projekta: Dan sadnje stabala

  Tema projekta:

  Opis projekta:

  I ove školske godine smo se uključili u projekt ENO Tree Planting Day. U ponedjeljak, 12.10. naše školsko dvorište postalo je bogatije za još jedno stablo lipe. Sadnicu te autohtone i ljekovite biljke donirali su naši Eko kumovi Parkovi d.d. Uz njihovu stručnu pomoć, učenici 6.a razreda su u školsko dvorište zasadili tu hvalevrijednu biljku te se obvezali da će ju redovito njegovati. Događaju je prisustvovao i ravnatelj Mario Stančić te predstavnica Parkova d.d. Sonja Kušter. Ovim putem im se ujedno i zahvaljujemo na donaciji.

Partneri

Partneri Ekoškola

Hvala našim partnerima na izvrsnoj suradnji i potpori pri realizaciji programa međunarodne Ekoškole u Republici Hrvatskoj