loading

Ekoškole

Dječji vrtić Poletarac, Zagreb

Korisnički podaci

Dječji vrtić Poletarac, Zagreb
Vile Velebita 18, 10 040 Zagreb
01 2857 772
pedagoginja.poletarac@gmail.com
2013
Zlatni status 1
 • Naziv projekta: VODA

  Tema projekta:

  Opis projekta:

  Projekt Voda je u realizaciji ove pedagoške 2021./2022.godine. U projekt je uključena skupina Zvončići (djeca u dobi od 6-6 godina), odgojitelji i roditelji. Cilj projekta je usvajanje novih spoznaja o vodi, kroz očuvanje i zašitu njene dragocijenosti za ljude, biljni i životinjski svijet. Kroz cijeli projekt osvješćujemo djecu da svatko može pridonjeti očuvanju okoliša pa i oni najmanji.

 • Naziv projekta: ZDRAVA PREHRANA

  Tema projekta:

  Opis projekta:

  Ovaj projekt aktivno se provodi ove peadgoške godine u odgojnoj skupini Oblačići s djecomu dobi od tri godine do polaska u školu, njihovim odgojiteljima i roditeljima djece koji se aktivno uključuju u projekt. Primarni cilj nam je da djeca upoznaju zdravu prehranu. Upoznati djecu sa zdravim namirnicama, sa vrstama voća i povrća, omogućiti djeci stjecanje iskustva opipom, vizualno i okusom, upoznavati ih s rukovanjem novih predmeta, poticati matematički i logički um, razvijati govor i pisanje i slično. 

 • Naziv projekta: ODGOVORNO EKOLOŠKO PONAŠANJE

  Tema projekta:

  Opis projekta:

  Kroz projekt Odgovorno ekološko ponašanje nastojali smo djecu upoznati s istim. Projekt je realiziran u pedagoškoj 2021/ 2022. godini u starijoj vrtićkoj skupini Mace. Kroz aktivnosti djeci smo ukazivali na odgovorno ponašanje prema prirodi te na važnost brige za okoliš i očuvanja istog.

Partneri

Partneri Ekoškola

Hvala našim partnerima na izvrsnoj suradnji i potpori pri realizaciji programa međunarodne Ekoškole u Republici Hrvatskoj