loading

Ekoškole

Osnovna škola dr. Branimira Markovića, Ravna Gora

Korisnički podaci

Osnovna škola dr. Branimira Markovića, Ravna Gora
Ivana Mažuranića 22, 51 314 Ravna Gora
051 818-438
os.branimira.markovica.ravna.gora@ri.t-com.hr
2014
Srebrni status
 • Naziv projekta: Nordijski pristup za zelenije škole

  Tema projekta: KA 1 Erasmus+ projekt

  Opis projekta:

  U svibnju 2022.g, na web stranicama nacionalne Agencije za mobilnost i programe EU objavljena je Odluka o dodjeli bespovratnih sredstava za projektne prijedloge u okviru Poziva na podnošenje prijedloga za 2022. godinu za program Erasmus+, Ključna aktivnost 1 za područje Odgoja i općeg obrazovanja. Rok za predaju projektnih prijedloga bio je 23. veljače 2022.g.

  Naša je škola u veljači 2022.g. uspješno aplicirala svoj projektni prijedlog pod nazivom NORDIJSKI PRISTUP ZA ZELENIJU ŠKOLU te je isti projektni prijedlog sada odobren. Za njegovu provedbu školi su odobrena bespovratna financijska sredstva čime će biti financirane projektne mobilnosti učitelja.

  Osam učitelja naše škole dobit će priliku pohađanja najkvalitetnijih tečajeva i stručnog osposobljavanja na temu ''zelene škole'', održivog razvoja i obrazovanja za okoliš. Tečajevi i stručno osposobljavanje provest će se tijekom 2022. i 2023.g. u četiri nordijske zemlje: Norveškoj, Finskoj, Švedskoj i Danskoj. 

  image

Partneri

Partneri Ekoškola

Hvala našim partnerima na izvrsnoj suradnji i potpori pri realizaciji programa međunarodne Ekoškole u Republici Hrvatskoj