loading

Ekoškole

Dječji vrtić Ćok, Tkon (Status EŠ je u mirovanju.)

Korisnički podaci

Dječji vrtić Ćok, Tkon (Status EŠ je u mirovanju.)
Put mrviska 3, 23212 Tkon
0916456466
cok.tkon@gmail.com
2015
Brončani status
 • Naziv projekta: ŠKRAPIĆ - dječja šetnja kroz bližu okolicu Tkona

  Tema projekta:

  Opis projekta:

  Škrapić - Glavna je karakteristika djece predškolske dobi to što su stalno u pokretu i imamo dojam da se nikada ne mogu umoriti. Sva kretanja tijekom dana za njih su zapravo igra. Igra je važan čimbenik u razvoju antropološkog statusa djeteta, a svakako je i dio odrastanja. Premalo se naglašava činjenica da tjelesna aktivnost u toj dobi utječe na kognitivni razvoj djeteta. Ako nema podražaja izvana, ne stvaraju se sinapse u mozgu. Što znači da njegujemo i pazimo na našu okolinu, potičemo zdrav život i ljubav prema ekologiji. U šetnji djeca upoznaju biljni i životinjski svijet.

 • Naziv projekta: Dani glagoljice - Ajmo Ćoci glagoljati

  Tema projekta:

  Opis projekta:

  U želji za otkrivanjem novoga, stvaralačkim duhom i radošću igre djeca iz Dječjeg vrtića Ćok su se susrela sa glagoljicom na danima glagoljice. Projekt se sastojao od malog tečaja pisanja glagoljice i predavanja brata Joze iz samostana, koji im je pokazao tehniku pisanja glagoljice i objasnio prve početke nastajanja tog pisma.

Partneri

Partneri Ekoškola

Hvala našim partnerima na izvrsnoj suradnji i potpori pri realizaciji programa međunarodne Ekoškole u Republici Hrvatskoj